BoDi sense - студио за фризьорство и козметика
Услуги
За нас
АРГАНОВА ТЕРАПИЯ ЗА КОСА

Аргановата терапия за коса е система от процедури, при които се използва арганово масло, в комбинация с продукта Mithic Oil. Той представлява съвкупност от ценни масла, водещи до пълно преобразяване на косата. В състава му са включени арганово масло, масло от памуково семе, масло от ленено семе, масло от оризови трици, етерични масла и др.

Хилядолетия наред натуралните масла са били ценен инструмент за поддържане на здравeто и красотата. Днес те се завръщат триумфално в златистия флакон на Mythic Oil - универсален продукт за коса от L'Oreal Professional. Това е нова категория продукт, който предлага разкрасяващ ефект за всеки тип коса.

Митичното олио носи легендарното богатство на традиционните ориенталски масла и аромати, но съчетани с неповторима лекота. То се разтваря във вода и попива мигновено в косъма, като прави косата мека и блестяща. А вие сте сред първите не само в България, но и в Европа, които L'Oreal Professionаl кани да се докоснат до безценните му качества.Аргановото масло е изключително ценен продукт от Мароко. Нужни са десет часа човешки труд за добиването на едва литър от златната течност. По-важни обаче са невероятните му качества и приложения в естествената грижа за косата и кожата.

Аргановото масло е богато на витамин Е, Омега 3 и 9 есенциални мастни киселини - това го прави силен съюзник в борбата с преждевременното стареене на кожата. Нещо повече - то има изключително благотворен ефект при суха и увредена коса.

Маслото прониква във вътрешността на косъма и възстановява увредените фоликули. Резултатът е по-малко цъфтящи краища и накъсване. Придава блясък на изтощената коса, като затваря влагата вътре в косъма. За разлика от другите масла за коса, текстурата на маслото от Арган не е мазна, а напротив - изключително лека. Няколко капки от маслото помагат за укротяването на хвърчащата коса, правейки я лесна за поддържане.

Аргановото масло действа като щит срещу вредните влияния на околната среда и ултравиолетовите лъчи. Поради високото съдържание на витамин Е, маслото спомага за растежа на косата. За силно изтощени коси процедурата може да се направи и два пъти за един месец.Copyright © 2019 BoDi sense Institute. Всички права запазени.