BoDi sense - студио за фризьорство и козметика
Услуги
За нас
В секцията "Фризьорство" нашият институт предлага не само професионална грижа по отношение оформянето на вашата прическа, но също така и съвет за оздравяване и балансиране състоянието на скалпа.

Ние сме партньори и сътрудничим с известната компания L'Oreal.

Използваме пълна гама професионални продукти за оздравяване на скалпа, стабилизиране на косъма и стилизиране на косата.

Едно от новите ни предложения е арганова терапия за коса с продукта Mithic Oil. Той представлява комбинация от ценни масла, водещи до пълно преобразяване на косата. В състава му са включени арганово масло, масло от памуково семе, масло от ленено семе, масло от оризови трици, етерични масла и др. След третиране косата е дълбоко подхранена, мека и блестяща.
Вижте повече >>Състояния на дисбаланс на косата, към които трябва да се обърне специал- но внимание:

Боядисани коси
Предлага се нова патентована технология за "двойно запечатване на цвета". Молекулата "Hydro-resist" отблъсква водата от повърхността на косъма, мо- лекулата "Incell" действа на микроклетъчно ниво за укрепване повърхност- ния слой на косъма, а витамин Е има антиоксидантно действие. Резултатът е запазване на цвета максимално дълго време.

Естесвено руси, обезцветени или изрусени кичури коса
Използват се серуми, които възстановяват хидро-липидния слой и по този начин защитават обвивката на косъма както от агресията на околната среда, така и от реакцията във вътрешността на косъма.

Суха коса
Това е проблем за много жени. Ревитализиращият витамин В6, активните протеини и възстановяващият серум подхранват, хидратират, придават бля- сък и правят косата мека и лесна за разресване.

Крехки, слаби или късащи се коси, както и такива, пострадали от химичеко третиране
Третират се с цел получаване на пълна трансформация на трите слоя на ко- съма - в сърцевината се извършва укрепване на вътрешните връзки за пови- шаване устойчивостта, междинната зона се уплътнява за увеличаване дебе- лината на косъма, а в повърхностната се работи за блясък, изглаждане и UV защита.

Сериозни състояния на дисбаланс на скалпа:

Чувствителност
Това състояние може да бъде породено както от стрес или хормонални на- рушения, така и от неправилно разресване, химични и механични агресии. Препоръчва се успоредно със специализираната грижа анти-стрес масаж на скалпа, който ще подобри кръвообръщението и ще облекчи симптомите на раздразнение, парене, сърбеж или опъване.

Омазняване
Може да се получи на хормонална основа или небалансирано хранене, а съ- що така и от употребата на прекалено агресивни шампоани, които предизвик- ват повишено отделяне на мастна секреция. Използват се детоксикиращи продукти, които едновременно възстановяват хидробаланса и елиминират из- лишното отделяне на мастна секреция.Copyright © 2019 BoDi sense Institute. Всички права запазени.