BoDi sense - студио за фризьорство и козметика
Услуги
За нас
Козметичните процедури за лице се съставят индивидуално в зависимост от вида на кожата и от нейното моментно състояние. При тях се използват само мануални техники, тъй като допирът на човешките ръце има успокояващо действие, а също така натискът може да се контролира с цел да се третират различните слоеве на кожата.

Продуктите, които се използват, проникват на различна дълбочина, като по този начин влияят на кожната регенерация, образуването на нови клетки или за възстановяване, балансиране и оздравяване на кожата.

Чрез активиране на лимфната система се постига отвеждане на токсините, снабдяване на клетките с кислород и стимулиране имунитета на кожата с цел подобряване нейната устойчивост към външни или вътрешни агресии.

Едни от най-популярните процедури са:

Дълбоко почистване на кожата по лимфен път:
Чрез тази процедура се постига дезинфектиране и оздравяване на кожата отвътре навън. Порите се свиват, успокояват се обривите и зачервяването на кожата. С подходящи продукти може да се третират и посттравматичните бе- лези от акне.

Спешна хидратация:
Инензивно хидратиращите продукти, които се използват, подобряват здрави- ната на колагена и еластина и предотвратяват образуване на бръчки и отпус- кане на кожата. Резултатът е гладка, свежа и сияйна кожа.

Първоначална превенция от процеси на стареене:
Благодарение на активните съставки като витамини, протеини и други, тази процедура има видимо освежаващо действие за хора, изложени на стрес, работещи в затворени помещения, пушачи или приемащи медикаменти, при които се наблюдава известно потъмняване и повяхване на кожата. Резулта- тът е видимо освежена и блестяща кожа с равномерен тен, без зачервявания и петна.

Лифтинг:
Продуктите, използвани в тази процедура, съдържат 80% биологично актив- ни вещества, което я прави изключително ефективна при видими процеси на стареене - бръчки и отпускане на кожата. Дълбокият масаж, който влияе за тонизиране на мускулатурата и стягане на лицевия контур, допълва хармо- нично крайния резултат.

Висша класа в козметиката:
Това е процедура за всички, които искат да доставят истинска наслада на духа и кожата си. При нея се използват три масажни техники, работи се на три нива в кожата за стимулиране на мускулите, изчистване на токсините и активиране на биологично активните точки с цел подобряване обменните процеси в организма. Използват се над двадесет вида различни продукти. Резултатът е стегната гладка кожа и естествен лифтинг ефект, но по-важното е, че този ефект се запазва в продължение на месеци.

За да разберете какъв е видът на вашата кожа и какво е най-подхо- дящо за нея, Ви каним да се обърнете към нас за безплатен съвет и консултация !Copyright © 2019 BoDi sense Institute. Всички права запазени.