BoDi sense - студио за фризьорство и козметика
Услуги
За нас
Предлагме широка гама от процедури за освежаване, рехабилитиране и въз- становяване кожата на тялото, утвърдили се с доказан положителен ефект в Европа и Америка. Някои от най-популярните са:

Нежна ексфолиация:
Ефективно отстранява повърхностния слой от мъртви клетки, ускорява реге- нерацията на кожата, тонизира, стяга и изглажда кожната повърхност. Много подходяща преди и след излагане на слънце и в съчетание с останалите процедури за тяло. Препоръчва се профилактично два пъти месечно за под- държане еластичността на кожата.

Продължителност на процедурата: 50 минути


Body profile slimming:
Процедура, специално насочена към "портокаловата кожа". Действа на всич- ки нива за максимално стимулиране на микроциркулацията и обменните про- цеси в клетките на кожата. Разнася уплътненията и твърдите участъци, като изглажда повърхността на кожата. Специално насоченият отслабващ масаж активира кръвообръщението и лимфопотока, отстранява токсините и оформя силуета на тялото.

Продължителност на процедурата: 80 минути


Стягаща и тонизираща процедура:
Дълбокотъканният масаж в тази процедура влияе за тонизиране на мускула- турата и за подобряване еластичността на кожата. Подходяща е за възстано- вяване на кожата след някакъв вид лечение, след интензивно отслабване, бременност или при възрастови изменения.

Продължителност на процедурата: 80 минути


Relax energy:
Частичен или цялостен масаж, който съчетава в себе си традиционни запад- ни похвати за стимулиране на мускулатурата и източни техники за балансира- не на енергийния поток.

Продължителност на процедурата: 105 минути


Индийски масаж на главата:
Базира се на древната аюрведична философия. Облекчава тялото от напре- жението, освобождава от стреса и релаксира духа.

Продължителност на процедурата: 50 минути


Електро-мускулна стимулация:
Препоръчва се индивидуално за повишаване силата и издръжливостта на мускулатурата при физически натоварвания или в комбинация с отслабващи- те и стягащи процедури за постигане на максимален ефект.

Продължителност на процедурата: 40 минутиCopyright © 2019 BoDi sense Institute. Всички права запазени.